5 september 2006

Sommaren 06

Ja, så var det åter igen dags, lite ska allt dagboken fyllas. Har ju inte blivit så mycket av med det senaste tiden, vilket kan vara förklarigt, med tanke på allt och inget som har hänt under sommren.

Jag säger inte att sommaren är slut än, även om, bortsett från idag, så har det inte varit för mycket fint väder senaste tiden, men hur som helst så ska jag försöka kort och snabbt sammanfatta hur sommaren -06 HITTILLS har varit, har ju hänt en hel del kul.

Sommaren har varit fin, trots att min semester var aningen kort. Nu tänker ni väl; "ja, vems semester var inte kort?!", men min semester var kort, det blev 2 lediga dagar (förutom helg), uppdelat i 2 omgångar. Ena semesterdagen så tog jag det bara lugnt och gjorde absolut ingenting. Den andra var jag på en kort golfsemester med pappa. Vi åkte ner till skåne, spelade golf på fredagen som jag tagit ledig på, och sedan på lördagen så tittade vi på scandinavian masters på barsebäck.

Under den årliga lokala festivalen fallens dagar hände mycket. Jag, och ett gäng kompisar och kompisars kompisar sände ideell lokalradio här i trollhättan. Det var mysket trevligt, trots att det var väldigt utmattande, under helgen (med början fredag kl. 15.45 och slut på natten till måndag kl. 1.00) så spenderade jag dryga 40 timmar uppe på radion. Under den helgen så fick jag ett par nya vänner, och en blev mer än så, så att säga. Har med andra ord, sen dess nu mera en flickvän vid namn Victoria. Sen dess har jag inte varit hemma mycket mer än på natten mellan 22.00 och 06.00. Efter jobbet har jag väldigt ofta åkt raka vägen till henne, och kommit hem tidigast 22, typ. Men idag var ett undantag, efter jobbet åkte jag och tränade och sen var jag så trött att jag var tvungen att åka direkt hem, så kom jag hem klockan 21.00, och faktiskt träffade mina föräldrar, som jag inte träffat mycket senaste tiden, eftersom dom sover både när jag åker till jobbet, ocn när jag sen kommer hem på kvällen/natten.

Sommaren har ju för övrigt varit kanonfin med fint väder och allt, men trots det har jag inte badat utomhus en enda gång i år. Det är nästan så jag skäms för att säga det men jag har prioriterat andra saker framför bad. Dock, så har jag faktiskt varit på en badstrand, och det så sent som idag. Vet inte om man kan kalla det sola, men jag satt i alla fall och åt min frukost på badstranden, vid ett hus där jag jobbade idag. Det är det närmsta jag kommit att bada den här sommaren. Frågan är nästan om jag kommer ihåg hur man simmar?

Men nu är klockan mycket i alla fall, och jag ska bege mig mot sängen. Nu har jag åtminstone fått dagboken uppdaterad.

God natt!

Hare bra!
/Moer_bultad_baever

Inga kommentarer: