22 juli 2011

Jakten på det försvunna golvet....

Var i gbg tidigare för att köpa golv. Då hade golvet som jag tittat ut för en månad sen (och som inte gick att "boka" då) utgått ur sortimentet... Ödets ironi... Så går det när man har FÖR mycket framförhållning. Hon lovade däremot att kolla på måndag om det kanske kanske eventuellt måhända, utifall att, kunde finnas i någon butik nånannanstans i Sverige.

Dock hittade jag ett nästan likadant golv (fast självklart dyrare) i en annan butik, och det andra golvet som jag tänkt ut fanns kvar iaf, men det kunde jag inte köpa, för att jag inte kunde frakta hem en 4m lång rulle i min golf... (Nu lär det väl utgå ur sortimentet innan jag åker tillbaka...)

För att inte göra gbg-resan helt onödig så kpte jag istället en present till min älskade Jenny i byggaffären (gör henne förmodligen lite nervös genom att säga att jag köpt presenten på en bygghandel), som hon ska få nästa helg när vi ses. Dessutom stötte jag på gula kiwis, som jag inte sett i butik på ett halvår, så då var kvällen gjord!

Väl hemma blev det till att sitta chockad och se på nyheterna från Norge och attackerna där. Efter det blev det ytterligare en flyttlåda packad. Nu börjar det tryta på saker som jag känner att jag på rak arm kan packa ner utan att jag (eller framförallt Jenny som ska göra mig sällskap här om en vecka) kommer sakna nåt av det. Men letar man noga så finns det alltid nåt man kan packa ner. Barney vill dock gärna packa ner sig själv. Han försöker febrilt att hoppa ner i varenda låda som packas, men varje gång blir han upplyft av mig... Stackars honom...

Inga kommentarer: